注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

keenglish 的博客

平平淡淡最为真

 
 
 

日志

 
 

【引用】动词非谓语练习240例(下)  

2011-12-31 09:31:05|  分类: 默认分类 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |
本文转载自玉兔王子《动词非谓语练习240例(下)》

121. A new factory is ___ very soon.

   (A)   to built   (B)       to be built    (C)  building (D)  built

122. Send him to the baker's____the bread.

       (A)  to buy    (B) in order he buys   (C)  for to buy     (D)for buying

123. Revolution means____the productive forces.

       (A)  to liberate      (B) liberate    (C)  liberated (D) liberating

124.           to the left, you will see the building.

       (A)  Turning  (B) Turned   (C)  Being turned (D) Having turned

125. They saw their son          by the window.

       (A)  to stand (B) standing (C)  stands    (D) stood

126. Electricity makes trains ___ on the railways.

       (A)  to run     (B) run (C)  running  (D) ran

127. Today we use machines____us do most of our work.

   (A) to help     (B) help   (C) helping     (D) helped

128. They found their new bikes____ .

   (A) to steal     (B) stealing    (C) stolen    (D) stole

129. The teacher asked him ____.

   (A)   to repeat the sentence again  (B)   to repeat the sentence

   (C)   to repeat the sentence once again  (D) to repeat the sentence once more

130. Look around when          the street.

   (A)   cross     (B)       crossing   (C)    crossed (D)       to cross

131. I don't like___late.

   (A) you arrive              (B)       you arriving   (C) your arrive (D)       that you arrive

132. We're going to help          the trees.

   (A)   watered (B) watering (C)  to watering   (D) water

133. She told me that she had decided ___ again.

   (A)   be not    (B) not be late     (C)  not to be late       (D) to not be late

134. He couldn't help ___ that his wife was worried.

   (A)   except notice       (B) notice     (C)  to notice       (D) noticing

135. He likes hearing his own voice.  He never stop ___.

   (A)   telling     (B) talking   (C) to tell      (D) to talk

136. You'd better ___ .

   (A) to have your television set repaired (B)    had your television set repaired

   (C)   have your television set repaired  (D)   have your television set repairing

137.  Mother warned___the electric lamp.

   (A)   not to touch (B) him not to touch (C) him not touching  (D) him not touch

138. I spoke to him kindly ___ him.

   (A)   not to frighten  (B)    so as not to frighten

   (C)   in order to not frighten  (D)    for not frightening

139. ___ Would you be___to show me the way to the City Hall?

   (A)   good enough      (B) good enough as   (C)      so good       (D) as good as

140. Ellen was absent this morning because she had her tooth____.

       (A)  filling      (B) to fill      (C)  filled      (D) fill

141. To answer correctly is more important than ___.

       (A)  a quick finish       (B) to finish quickly (C) finishing quickly     (D) you finish quickly

142. I know it isn't important but I can't help ___ about it.

   (A) but to think            (B) thinking   (C)      think      (D) to think

143. The six blind men stood ___ by the side of the road.

   (A) beg   (B) to beg  (C) begging   (D) begged

144.  What did the teacher want ___ to the noisy children?

       (A)  doing     (B) to do     (C)  done      (D) did

145. The book is said___into many foreign languages.

    (A) to have translated  (B)      to have been translated

    (C)  to be translating   (D)      haying been translated

146. I said that he wouldn't mind ____.

       (A)  to wait for us       (B) wait for us (C)     waiting for us      (D) for waiting us

147.  I want___immediately.

   (A)   that this work is made  (B)     this work made  (C) that this work is done

   (D)   this work done

148. Never stop___the laws which control facts.

   (A) to look for   (B) to look at   (C)looking for       (D) looking after

149. We have heard of___something for our class.

       (A)  your haying done       (B) your have done (C)    you having done (D) your doing

150. Did you notice the little boy ___ away?

    (A)  took the candy and ran  (B)   taking the candy and run

    (C)  take the candy and run   (D)  who taking the candy running

151. I heard someone ___ a revolutionary song when the school was over yesterday afternoon.

       (A)  sing (B) sang      (C)  is singing        (D) sung

l52.  Peter's father will not let his little boy ___ TV every evening.

       (A)  watching       (B) watch   (C)  watches (D) to watch

153. That building     is our library.

       (A)  being repaired     (B) repairing      (C)  having repaired    (D) repairs

154.  you    help you, you only have to ask me.

       (A) want me to  (B) want that I  (C)   want I should      (D) are wanting me to

155.  Snow was falling when they went along a mountain path ___to the front.

       (A)  to lead   (B) led   (C)  leading   (D) being led

156. The driver has been trying ___ the car for nearly an hour.

    (A)  start  (B) started  (C) to start (D) for start

157. The boy was seen___on the sportsground.

    (A) to play    (B) play  (C) played (D) to be playing

158.  She’s going to the photographer's ____.

    (A)  to take her photograph  (B)    to have taken her photograph

    (C)  to have her photograph taken  (D)       that he takes her photograph

159. Good-bye, Mr. Jones.  I'm pleased ___.

    (A)  to meet you  (B)       meeting you 

    (C)  to have been meeting you   (D) to have met you

160.  We are both looking forward to___next week.

   (A) going on vacation  (B) go on vacation

   (C) be going on vacation  (D) have gone on vacation

161. I found___to answer all the questions within the time given.

   (A)   no possibility   (B)   there was impossibility

   (C)   impossible  (D)  it impossible

162. My shoes are worn out.  I must ___.

       (A)  have it mended    (B) have it to men (C)       have them mended    (D) have them mend

163. We are glad to ___ good  progress  in our English study.

       (A)  be made       (B) made     (C)  have made    (D) have been made

164. I am proud of___in New China.

       (A)  to be a student    (B) be a student  (C)  being a student    (D) am a student

165. If you ask nicely, mother will probably ___ a piece of cake.

    (A)  let you to have    (B) allow you have (C) allow that you have   (D) let you have

166. In many ways, riding a bicycle is similar to ___.

    (A) the driving of a car  (B)    when you drive a car

    (C)  driving a car  (D)      when driving a car

167.  you wave your hands in front of your face, you can feel the air __against your face.

    (A)  moved  (B) moves   (C) moving   (D) to move

168. He wants___as soon as possible.

    (A)  that this job is done  (B)  this job done  (C)     that this job is made

    (D)  this job made

169. We can't understand why he avoided___to us.

    (A) to speak (B) speech  (C) having spoken  (D) speaking

170. ___ four modernizations we must study law of nature.

       (A)  To realize      (B) Realizing       (C)  Realized       (D) Having realized

171. The questions now ___at the meeting are of great importance.

       (A)  being discussed  (B) were discussing (C)    to discuss (D) are discussing

172. You should work tonight instead of___television.

       (A)  to watch       (B) you watch  (C) you watching (D) watching

173. I’ve just seen Mary ___ the village.

    (A)  to walk towards  (B) to walk against  (C)  walking towards  (D) walking against

174. There isn't any difference between the two.  I really don't know___ .

       (A)  where to choose ('3) which to choose

       (C)  to choose what   (D) to choose which

175. ___ the letter, I went out to post it.

       (A)  Writing  (B) Having written     (C)  To write (D) Having been written

176. The result of the experiment was not ___to publish.

    (A)  interesting enough (B) too interesting (C) enough interesting  (D) so interesting

177. The teacher reminded the students___all the words they didn't know.

       (A)  look up  (B) to look up    (C)  look at   (D) looking

178.  ___his work, he has nothing more to do.

       (A)  Finishing         (B) Finished     (C)  Having finished   (D) Being finished

179. The house needs____ but we plan to wait until next summer to do it.

       (A)  to paint  (B) being painted       (C)  painted  (D) to be painted

180. The basic courses___in the university are mathe?matics, physics, chemistry and some others.

       (A)  to study (B) studying (C)  to be studied       (D) having studied

181.  Through the use of radio it is possible for us___ the men far away.

       (A)  talking to         (B) talk with     (C)  talked with    (D) to talk to

182.  We walked as fast as we could, ___ to catch the 9:30 train.

       (A)  hoping     (B) to hope     (C)  hoped      (D) being hoped

183. DO       you remember    those books to the library?

       (A)  I returning     (B) me to return  (C)  me returning (D) me being returned

184.  It is difficult___a horse ___.

   (A)   to train ... jumping  (B)    training...for jumping

   (C)   to train...jump  (D)    to train ... to jump

185. If you're a good boy, we'll let you ___ the television tonight.

       (A)  to watch       (B) watch   (C)  watching       (D) that you watch

186. That old lady can't stop me ___  the tennis match on my radio.

       (A)  to listen  (B) listening  (C)  listen to  (D) listening to

187. I have a swimming suit to___the cleaners.

       (A)  be send to    (B) send to   (C)  be sent to     (D) be sending to

188. When the teacher came into the classroom, the stu?dents___and got ready for class.

       (A)  stopped to talk    (B) stopped talking (C)     stop talk    (D) stop talking

189. I have enjoyed my visit here. I'll be very sorry ___.

    (A) for leaving     (B) of leaving     (C)  to leave         (D) with leaving

190. Uncle Dick has already arrived.  Do you expect ___ to see him?

    (A) going      (B) go   (C) to go    (D) that you go

191. This is an important matter ___ I need at least a day       or two.

    (A)  of thinking over it  (B) to think it over (C) of thinking it over (D) to think over it

192. “Can you do it by yourself?"  "I would like John ___ me.”

       (A)  helps             (B) help (C)  doing help           (D) to help

193. Comrade Li often sees comrade Chen Jingrun ____mathematics in his study late at night.

       (A)  to work hard at   (B) works hard at       (C)  work hard at (D) hard work at

194. A student must learn____.

    (A)  that his time needs a wise use (B) how to use his time in a way which is wise

    (C)  to make wise use of his time  (D)  wise ways in his time's use

195. I have a letter from your uncle.  Do you object ___      it?   

    (A)  to my reading        (B) that I read  (C)  from my reading (D) to I read

196. You didn't hear us come in last night. That's good. We tried    noisy.

       (A)  to be not     (B) not to be  (C)     not be    (D) be not

197. My father has given up___and now prefers eating sweets.

       (A)  to smoke  (B) smoking   (C)  smoke   (D) being smoked

198. This book isn't well written. I don't think it worth ___.

       (A)  to buy    (B) to be bought (C)  buying   (D) being bought

199. Professor Black had us ___ compositions every Friday.

       (A)  to write  (B) written    (C)  write      (D) wrote

200. ___ their homework, the children went for a walk.

    (A) When they were doing  (B) After they have done  (C)Doing (D) Having done

201. It is no___arguing about it, because he will never change his mind.

       (A)  use         (B)  help  (C)     time              (D)  which

202. This method has played a great role in ___ studies.

       (A)  to improve   (B) being improving   (C)  improved     (D) improving

203. I started to listen to the other student___social problems.

       (A)  to discuss     (B) discuss   (C)  to discussing       (D) to be discussed

204. We all think it a historic task    China a great,      powerful and modern socialist country by the end of this century. (A) make     (B) built (C)  to build  (D) to make

205. It is better to lose one's life than ___.

(A)  if you lose your spirit(B)losing his spirit(C)to lose one's spirit(D)your spirit getting lost

206. Get quickly, or we'll be___for the party.

    (A)  dress...later  (B) dress... lately  (C)     dressed up...on time  (D)       dressed...late

207. Almost everyone fails      on the first try.

    (A)  in passing his driver's test  (B)       to pass his driver's test

    (C)  to have passed his driver's test  (D)     passing his driver's test

208. Washington ordered his troops___the river.

       (A)  to across        (B) cross  (C)  crossing       (D) to cross

209. This old desk isn't     ___ to sell, but maybe we could give it to someone.

       (A)  goodly enough    (B) good enough       (C)  good as enough  (D) enough good

210. I remember___for the job, but I forget the exact amount.

       (A)  to be paid     (B) that I receive pay  (C)  get paid (D) being paid

211. ___ different kinds of fertilizers, the workers further improved their technique.

    (A)  Having been produced   (B) Being produced

       (C)  Having produced       (D) Producing

212. Three officers narrowly escaped ___ in the hot battle.

       (A)  to be killed    (B) to kill      (C)  have killed    (D) being killed

213. Nancy isn't here.  It's my fault, I forgot all about ___ her.

       (A)  telephoning   (B) to telephone  (C)  to telephone to    (D) the telephoning to

214. We hope ___ the examination.

       (A)  past       (B) pass       (C) to pass   (D) passed

215. "Are you going to leave now?" "Unless you would prefer me___here.'

       (A)  to stay   (B) will stay  (C)  that I stay      (D) stay

216. I'm going to the passport office_____.

    (A)  to stamped my passport  (B) for stamping my passport

    (C)  to have stamped my passport  (D)      to have my passport stamped

217. Before he came to London,  he had never heard a single English word ___.

    (A) speaking       (B) spoken  (C) to speak   (D) speak

218. ____a hot day. I decided to go for a swim.

    (A) What      (B) Being  (C) Having been       (D) It being

219. The child tired___, closed his eyes and slept.

    (A)  of playing long hours  (B)      that he had played long hours

    (C)  playing long hours  (D)   to play long hours

220. She came into the office___the door.

    (A)  without knocking to   (B) without to knock

    (C)  without to knock at (D) without  knocking at

221. Her son promised___in the bedroom until the baby stopped ___ .

    (A)  staying...to cry  (B)   for staying ... to cry

    (C)  to stay...crying   (D) to stay ... to cry

222. Mary is a turner. She spent three years in a factory ___ for the job.

       (A)  to train   (B) training   (C)  being trained (D) train

223. ____, the invention is useless.

    (A)  To speak practical  (B)    Speaking practical

    (C)  Practically speaking  (D) In speaking practical

224. I advise you ___ of ___ out such a dangerous plan.

    (A)  to stop to think ... carry  (B)   to stop thinking...carrying

    (C)  stop thinking ...carry   (D)   to stop thinking...to carry

225. Because of my poor English I'm afraid I can’t make      myself_____.

       (A)  understand   (B) to understand       (C)  understanding     (D) understood

226. ___ , he washed the cup and put it away.

    (A)  Having drank the coffee  (B)  Drinking the coffee(C)      Having drunk the coffee  (D) After drank the coffee

227. “Can't you read?" Mary said___to the notice.

    (A)  and pointed angry   (B)  angrily pointed  (C)  pointing angrily    (D) and angrily pointing

228.  Without___more English, you can't learn it well. (A)    spoken  (B) to speak (C)  speak     (D) speaking

229. My friend suggested that I make my teacher ___rny grade since I was sick the day of the exam.

       (A)  to change       (B) changing    (C)  change   (D) changed

230. "How does John get such good marks?' "His secret is in___for four hours every day”.

       (A)  to study (B) studying (C)  he studies     (D) studies

23l. About five hundred years ago, a lot of people went to North America___ gold.

       (A)  to dig     (B) digging   (C)  to dig for      (D) for digging

232. The students, ___ at the way the questions were put, didn't know the answers to them.

    (A)  they being surprised  (B) surprised  (C)    their being surprised (D)   them surprised

233. After seeing the movie, ___.

    (A)  the book was read by him  (B)     the book made him want to read it

    (C)  lie wanted to read the book  (D)   the reading of the book interested him

234. I can't understand___at the poor child.

       (A)  you to laugh (B) you laugh (C)       why laugh     (D) you laughing

235. There was so much noise the speaker couldn't make     himself_____.

       (A)  hearing   (B) to hear    (C)  heard     (D) being heard

236. Several of these washers and dryers are out of order and____.

    (A)  need to be repairing  (B)  repairing is required of them

    (C)  require that they be repaired  (D)   need to be repaired

237. "Carl is very homesick.'  "I hope ___ his brother here will make him happier”.

       (A)  having    (B) has  (C)  had (D) he has

238.       There isn't any difference between the two I really don't know____.

       (A)  where to choose (B) which to choose  (C) to choose what  (D) to choose which

239. I was trying to get into the___bus.      (A)  crowd   (B) crowding      (C)  crowdy (D) crowde

240. He isn't teaching piano now because he was tired of it, he ____.

       (A) decided to give it up   (B) determined on stopping

       (C)  decided giving up    (D) decided give it up

Key to the exercises of the verbals:

 121.       (B)  122.       (A)  123.       (D)  124.       (A)  125. (B) 126.       (B)  127.       (A)  128.       (C)  129. (B)      130.       (B)

       131.       (B)  132.       (D)  133.       (C)  134. (D) 135.       (B) 186. (C)  137.       (B)  138.       (B)  139. (A) 140.      (C)

       141.       (B)  142.       (B)  143.       (C)  144. (C) 145.       (B) 146. (C)  147.       (D)  148.       (C)  149. (A) 150.      (C)

       151.       (A)  152.       (B)  153.       (A)  154. (A) 155.       (C) 156. (C)  157.       (A)  158.       (C)  159. (9)  160.      (A)

       161.       (D)  162.       (C)  163.       (C)  164. (C) 165.       (9) 166.  (C)  167.       (C)  168.       (B)  169. (D) 170.      (A)

       171.       (A)  172.       (D)  173.       (C)  174. (B) 175.       (B) 176. (A)  177.       (B)  178.       (C)  179. (D) 180.      (C)

       181.       (D)  182.       (A)  183.       (C)  184. (D) 185.       (B) 186. (D)  187.       (B)  188.       (B)  189. (C) 190.      (C)

       191.       (B)  192.       (9)   193.       (C)  194. (C) 195.       (A) 196. (B)  197.       (B)  198.       (C)  199. (C) 200.      (D)

       201.       (A)  202.       (D)  203.       (B)  204. (D) 205.       (C) 206. (D)  207.       (B)  208.       (D)  209. (B) 210.      (D)

       211.       (C)  212.       (D)  213.       (A)  214. (C) 215.       (A) 216. (D)  217.       (B)  218.       (D)  219. (A) 220.      (D)

       221.       (C)  222.       (B)  223.       (C)  224. (B) 225.       (D) 226. (C) 227. (C) 228.       (D)  229.(C)  230.(B) 231.(C)  232.(B) 233. (C)  234. (D) 235.(C) 236. (D) 237.(A) 238.(B) 239.(D)240.(A)

 

  评论这张
 
阅读(78)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017